Geen flash plugin? Download hem hier.

 

Belettering

Belettering of plakletters nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij kunnen al je beletteringen en plakletters bezorgen. Altijd handig voor het verfraaien van je boot, auto, vrachtwagen, scooter of reclamebord. Wij bedrukken niet zelf de letters op het materiaal. Er zit echter wel een uitgebreide handleiding bij die weer geeft hoe dat moet gebeuren. In een mum van tijd is dat gebeurt. Een boot belettering of een vrachtwagen belettering laat zien wat voor bedrijf je bent en is in principe een rijdend/varend promotiemiddel. In principe is dit dus een hele goedkope vorm om reclame te maken. Is er iets niet duidelijk voor je? Neem dan even contact op met onze helpdesk. Zij staan je graag te woord en kunnen je van advies voorzien.

Plakletters

Ook voor plakletters ben je bij ons aan het goede adres. Het verschil tussen plakletters en belettering is dat je een belettering full colour kunt maken. Een belettering kun je dus vergelijken met een sticker waarbij je altijd een achtergrond hebt.
Plakletters zijn altijd vrijstaand uitgesneden zodat je hierbij geen achtergrond hebt, je hebt keuze uit aantal vaste kleuren.
De keuze tussen een full color belettering en vrij uitgesneden plakletters kun je maken bij "afwerking". Plakletters en belettering kunnen wij voor zeer scherpe prijzen aanbieden, in veel gevallen zelfs de goedkoopste van Nederland. Bestel snel en laat je verassen door de uitstekende kwaliteit.
     


AKTIE VAN DE MAAND!
Belettering of Plakletters met
uw eigen ontwerp 15.- euro
Je eigen plakletters maken, snel, eenvoudig en voordelig. Hoge kwaliteit en direct te gebruiken
Maak je eigen fullcolor stickers. Ideaal voor reclame of promotie. Snel geleverd en voordelig geprijst.